adrian zandberg lewica razem Adrian Zandberg

W wyborach do Parlamentu Europejskiego Lewica Razem dostała wielkie lanie. Nie da się ukryć. Nie będziemy udawać, że zwyciężyliśmy i nie będziemy próbowali zakrzyczeć naszego wyniku pieśniami o sukcesie.

Staramy się teraz wyciągnąć wnioski. Co poszło dobrze, co poszło źle? A czego nie zrobiliśmy, a powinniśmy? Te pytania skierowaliśmy nie do siebie, ale do Was. W poniedziałek, 3 czerwca, zorganizowaliśmy więc otwarte spotkanie, aby uczestniczki i uczestnicy powiedzieli o nas wszystko, co chcą.

Serca po lewej stronie

dorota olko anna grodzka lewica razem Dorota Olko, Anna Grodzka

Spotkanie w „Marzycielach i Rzemieślnikach” przerosło nasze oczekiwania. Bardzo nas to cieszy, że wielu osobom leży dobro lewicy na sercach. Dziękujemy Wam za dyskusję, rady, przemyślenia i dobre słowa. Dziękujemy za wypełnione deklaracje członkowskie, dziękujemy przedstawicielom innych partii i byłym członkom Razem, którzy również się zjawili na spotkaniu. To bardzo nas motywuje do dalszej pracy. Nawet po takim laniu :)